• Banner

https://compmarket.hu/products/203/203623/mikrotik-hap-ax3-with-routeros-l6-license.-international-version-eu-_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/203/203623/mikrotik-hap-ax3-with-routeros-l6-license.-international-version-eu-_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/203/203623/mikrotik-hap-ax3-with-routeros-l6-license.-international-version-eu-_2.jpg
  • https://compmarket.hu/products/203/203623/mikrotik-hap-ax3-with-routeros-l6-license.-international-version-eu-_3.jpg

Mikrotik hAP ax3 with RouterOS L6 License. international version (EU)

203623
MIKROTIK
WI-FI 6 (802.11ax), 5xLAN, Gigabit LAN, 2,5Gbps LAN, 2,4GHz 574Mbps, 5GHz 1200Mbps, Dual Band, USB, PoE
53 100 Ft
Adóval együtt
11 289 Ft Adó
41 811 Ft Áfa nélkül
  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Végső teljesítmény az egész otthon számára

A hAP ax³ a legerősebb AX készülékünk az eddigi legjobb vezeték nélküli hálózati lefedettséggel. Modern, négymagos ARM processzorral rendelkezik, amely 1,8 GHz-en fut, és elegendő memóriával (1 GB RAM + 128 MB NAND) a legtöbb feladathoz. Bonyolult tűzfalszabályok, IPsec hardveres titkosítás, Wireguard, BGP, fejlett útválasztás vagy több távoli munka VPN-alagút sem fogja megakadályozni családját a kényelmes böngészésben, streamingben, játékban stb. Mindenki számára elegendő feldolgozási teljesítmény áll rendelkezésre. És egy gyors USB 3 portot adtunk hozzá minden tárolási célokra vagy egy további LTE modemhez.

AX vezeték nélküli - olyan erős, mint egy ökör

Az AX termékcsaládunk az Ön általános beállításától függően akár 40%-kal nagyobb sebességet kínál az 5 GHz-es és akár 90%-kal nagyobb sebességet a 2,4 GHz-es spektrumban! A potens külső antennák akár 5,5 dBi erősítés elérését is lehetővé teszik, így elfelejtheti a Wi-Fi Boostereket és egyéb trükköket. Zökkenőmentes és gyors kapcsolat az egész lakásban - így működik a hAP ax³. Az otthoni hálózati sebességek egyre komolyabbá válnak. Van 4x Gigabit Ethernet port és egy ultragyors 2,5 Gigabit port.

Több szempontból is biztonságosabb

A hAP ax³ egyszerre több szinten is megkönnyebbülhet. Az európai székhelyű gyártás, a híres skandináv munkamorál és az uniós törvényhozókkal való együttműködés biztosítja az összes szükséges biztonsági irányelv teljes körű betartását. A többféle tápellátási lehetőség (DC Jack és PoE-in) kevesebb aggodalmat eredményez az esetleges leállások miatt. A legújabb RouterOS v7 frissítések és a WPA3 fejlett titkosítási támogatással való kiegészítése példátlan szoftveres biztonságot nyújt.

Összefoglalva a dolgokat - a hAP ax³ az otthoni hozzáférési pontok világának leggyorsabb, legbiztonságosabb és legerősebb választásai közé tartozik. Vezetékes vagy vezeték nélküli. És a piacon kapható legfejlettebb hálózati szoftverrel - a RouterOS-szal. Sok más gyártóval ellentétben mi nem korlátozzuk, hogy mit tehet. Nincsenek fizetős falak vagy zavaros előfizetések. Minden eszközünk ugyanazt a korlátlan operációs rendszert használja. A képzelet az egyetlen korlát.

Egyesek talán azt kérdeznék - miért van egyáltalán szükségünk nagyobb vezeték nélküli sebességre? Nos, számtalan felhasználási esetet eddig lehetetlen vagy nehéz volt megvalósítani. Például a nagy médiafájlokkal való munka vezeték nélküli hálózaton keresztül - anélkül, hogy mindent le- és feltöltenünk kellene. Tényleg van ideje várni? Fogjon egy hAP ax³-t, és takarítson meg több időt az élet lényeges dolgaira.


Termék részletei
MIKROTIK
203623

Megadott referenciák

ean13
4752224007940
MPN (Gyártói cikkszám)
C53UiG+5HPaxD2HPaxD
Hozzászólások (0)
Értékelés
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: