• Banner

https://compmarket.hu/products/233/233805/honeywell-evocolor-wifi-rf-magyar-erintokepernyos-zonamanager_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/233/233805/honeywell-evocolor-wifi-rf-magyar-erintokepernyos-zonamanager_1.jpg

Honeywell Evocolor WIFI RF Magyar Érintőképernyős Zónamanager

233805
Honeywell
Hőmérséklet,páratartalom mérő
88 850 Ft
Adóval együtt
18 889 Ft Adó
69 961 Ft Áfa nélkül
  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

A Honeywell Evohome szabályzócsaládról általában: Az Evohome egy esztétikus fűtésszabályozó rendszer, amellyel maximum 12 fűtési zónát hozhat létre. Ennek lényege, hogy a zónák hőmérséklete egyenként beállítható. Az Evohome tervezésénél a legfontosabb szempont az volt, hogy a fűtési időszakban a fogyasztó a lehető legkényelmesebben és legköltséghatékonyabban szabályozhassa otthona melegét.

Az alap gondolat: Csak azt a szobát fűtse, amit éppen használ, és csak akkor, amikor használja! A hagyományos termosztátok az előre beállított időpontban elkezdik felfűteni az egész ház/lakás összes helyiségét. Az Evohome rendszerével a különböző zónákat, eltérő időpontokban és különböző hőmérsékletre állíthatja be.   Azokban a helyiségekben, amiket nem használ, lehetőség van a fűtést egyszerűen kikapcsolni.

Fontos megjegyezni, hogy egy zóna nem csak egy szobát jelenthet. Egy zónához tetszőleges számú helyiség adható hozzá. Azokat a helyiségeket érdemes egy zónához rendelni, amelyek hőmérsékletét azonos módon és időben szeretnénk szabályozni. Például, ha egy családi ház három hálószobával rendelkezik, és mind a háromban egyszerre szeretnénk fűteni.

Az Evohome-al háztartási melegvíz ellátást is szabályozza, bármilyen vizes központi fűtési rendszerrel felszerelt otthonban használható. A szabályozó háttérvilágított , színes LCD-kijelzővel rendelkezik, amely 13 amperes vezetékről kapja az áramot. A képernyő a zóna nevét és a helyi hőmérséklet beállítását jeleníti meg. A helyi hőmérséklet beállítás könnyen módosítható a fűtőtest szabályzó tárcsa elfordításával.   Lehetőség van falra vagy asztali állványra szerelni. A kezelőegység akkumulátorral rendelkezik, ezért 2 órán át vezeték nélkül is használható. A távvezérlés táblagépre vagy okostelefonra letöltött applikációval lehetséges.

Termék részletei
Honeywell
233805

Megadott referenciák

ean13
5025121381109
MPN (Gyártói cikkszám)
ATC928G3026
Hozzászólások (0)
Értékelés
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: